mitt paket har kommit! :D










dom är så fina!

@ babys place.

vi har precis kommit hem ifrån en lååång eftermiddag på stan, haha. först mötte min finaste baby upp mig i tcentralen, vi tog tunnelbanan till gullmarsplan för att träffa tims mamma, hon hade ett paket som var mitt, dvs armbanden. :))

efter det ringde vi upp shining(johannes) och frågade om han ville komma in till stan, and he did.
dom tar det typ en jävla TIMME att åka buss från värmdö in till sthlm city, så vi gick runt i lite affärer så länge, klockan var runt sju = stängningsdags så vi sprang som galningar för att hinna med tunnelbanan i kungsträdgården ... hAHA! ;(( och sen när vi sätter oss så är det TRE minuter tills tåget går, fyfan. då hade vi stressat i onödan, haha ;D jaja.

vi åkte till fridhemsplan, jag köpte säsong 1 & 4 utav desperate housewives hih.. sen köpte vi två andra filmer som vi ska se ikväll.






1 & 4 ca 500 ;-


köpte även en mysig mjukisdress, har ju redan min andra ljusrosa, men man kan ju knappast ha för många. ;Dd





+ lite småsaker.


kom precis hem från jobbet!

eller, ja nästan iallfall.. hah, jag gick ner på stan en stund efter jobbet dock var jag sjukt trött så jag fattade inte hur jag orkade med mig själv, men det gjorde jag. haha! känner mig riktigt sliten, så ikväll ska jag färga håret,lägga hårinpackning, fixa naglarna, och mysa till desperate housewives. imorgon efter jobbet åker jag till baby! längtar så att jag dör *_* <3!!!!!1

gick in på make up store och köpte en nagelfil och en smart puderväska,





perfekt, så slipper den ligga i sminkväskan och trängas bland allt annat! ;D



,, det är den bästa hårfärgen jag kan rekomendera iallafall, den ser väldigt gul ut på förpackningen, men ne så blir det inte när man har haft den i, eller ja inte på mig iallafall. och man ska ju inte direkt följa bruksanvisningarna, mitt hår blir vitt på 10 min, haha. ;/


every second you breathe, I breathe with you


i´ve got the last one. ;D



... woupsi!

new bracelets ♥

hittade dessa och ville genast ha dom, så nu är dom beställda. hih. gick på 412;- allt som allt.




Biobiljetter till snabba cash bokade!

tjuhuuu, ellen (babys syster) har bokat biljetter nu till oss alla till filmen snabba cash! den verkar vara super bra, kolla trailern så får ni se. baby har läst boken och säger att den är hur bra som helst, så det är ju ett +. inte för att skryta MEN sen känner tydligen ellen regissören bakom filmen, eheh. ;Dd jaja.

vi ska gå på biografen "heroncity" som ligger i kungenskurva, där ikea ligger blandannat, för där är biograferna enorma och väldigt bra! så det ska bli spännande, självklart ska vi köpa en massa onyttigheter as usual. haha.

i helgen ska vi gå, på söndagkväll. det blir jag, baby, ellen och jimmy. mysigt! :))






grr joel kinnaman.

min lediga dag.

guud vad skönt det var med SOVMORGON, länge sen. haha. igår låg jag uppe hela natten och kollade på desperate housewives tills jag somnade. min älskling ringde och väckte mig klockan nio imorse, och fattade att jag inte gick att prata med eftersom jag var helt yrvaken, haha. så han ringde igen senare och väckte mig, klockan 12 ca.

well, idag ska jag bara ta det lungt, gå ut och springa eller gå kanske, beror på hur vädret är. ska även plugga lite, booring, men endå.

nu ska jag gå upp och äta frukost klockan två på eftermiddagen, haha.
jag och min mamma skulle egentligen ha gått på stan idag, men vi gör det imorgon istället. då jobbar jag kväll, dvs 16-21. ska till läkaren imorgon också ytterligare en gång. men det blir nog en mysig dag med mammi på för&eftermiddagen.

BANKEN RÅNAR MIG PÅ PENGAR!!




arghhh, jävla swedbank rånade mig idag på 300 ;- när jag skulle sätta in etttusentrehundra på mitt konto. haha........
tur att inte alltförsvann, dock skulle jag VÄXLA mina pengar i nån cepe maskin och då fastnade dom där inne och kom inte ut igen, bubuh!! ;(((  åh! jag vart så arg att jag gick hem. haha men innan var jag tvungen att fylla i en lapp med mina kontouppgitfer så att dom kan föra över pengarna igen på nytt OM EN VECKA!!1, sen gick jag till nordea (som också åtminstonde är en BÄTTRE bank än swedbank, mmh ;(( ) och satt in ytterligare pengar (900;-) på min babys konto eftersom han beställde en grej till mig på internet. ;Dd .. vilka problem man har. haha, har sökt jobb idag också, duktig tjäj.








sliten brud after work. ;///

enda sen jag började praktisera har jag varit helt .. fullkomligt slut!1 hah, ingen energi över när man kommer hem om kvällarna, därför har bloggen skjutits åt sidan lite, wellwell. i do my best.

var hos läkaren för några dagar sen och tog en massa blodprover, och nu har jag världens blåmärke på armen. haha, hmmm. ;(

det här är iallafall när jag kommer hem efter jobbet och är helt död ... KOLLAR PÅ DESPERATE HOUSEWIVES! ;d









jobbat 13 - 21, just nu ligger jag & maya i min säng & ska kolla på desperata hemmafruar, mysigt huh?

thats right, jobbat hela dagen idag .. sen gick jag och maya hem i mörkret, vi pratade om jobbet heeela vägen hem, haha! ... funfun .. när vi kom hem åt hon upp vårt hem och prövade exakt alla mina kläder. hah! ;Dd

nu ska vi lägga oss och mysa till desperate housewives, bloggar mer imorgon, ciao!1


cofféehousebygeorge

happ, då var det måndag igen vilket betyder jobba jobba jobba, men det är riktigt kul faktiskt så jag ska inte klaga. innan jag satte mig på tåget gick jag förbi ellen på coffee house by george som ligger i t-centralen och tog en smoothie & pratade lite skit. börjar jobba klockan 16.00 så tar tretåget. yupyup, hörs senare.





nu ska jag och baby nörda left for dead 2.


Söndag; mys med baby ellen och jimmy.

vaknade upp hos shining, jag och baby fick frukost serverad. shining visste inte hur man kokade ägg, så det blev översvämning i kastrullen och han brände sig på locket den stackaren, haha.......... ;((

sen åkte vi till hornstull för vi skulle möta ellen och jimmy där, sen fick jag sitta i framsätet i babys knä hela vägen hem till honom. haha, sedan gick vi ner till biografen och kollade om det fanns några platser kvar till snabba cash, men det fanns det ju inte så klart, såå vi bestämde oss för att ta det en annan dag. vi ska boka biljetter istället, tills näst nästa helg och gå då istället. på heroncity, som är en utav stockholms största biografer, mmmysigt.

jag och ellen sprang in på åhlens och köpte lite nagelgrejer, jag köpte manikyr dock kommer jag nog inte använda den förrän jag slutat jobba, för den lär försvinna så mycket som jag tvättar händerna om dagarna. haha!
sen köpte vi fika & åkte hem och fikade och pratade en massa skit. mhm. sånt där tjejer gillar. ;Ddd



grabbarna roade sig med teve spel medans jag och ellen hade fullt upp med vår sjukvårds-snack, haha.

update 00;13 natten till söndag.

zZzzZz.. haha, johannes är super grinig för att han vill spela wow, WORLDOFWORLDCRAFT, hur töntigt är inte det egentligen? haha, men han är en riktig nörd, klart han ska få spela. ;)

jag och älsklingen ligger och kollar på hajen 3 UTAN UNDERTEXT FÖR JOHANNES TEVE SUGER! .. dock kan jag engelska bra, men inte så här sent på natten. hah, orkar inte anstränga mig. well, vi har haft det riktigt kul, bruno var riktigt kul. haha! shining har slavat åt oss, sen tvingade han oss att göra allting, hemma hos honom!! hah, typ gå ner i hans kylskåp och riva? nej tack! ;d vi tvingade ner honom tillslut. efter mycket om och men. haha!





@ johannes place

nu är vi hemma hos shining, vi har köpt godis och cookies, popcorn osv. ska lägga oss framför några filmer, den här blandannat, får se om den är bra. men jag har hört iallafall att den ska vara bra SÅ.




Påväg mot värmdö.

nu är vi alla på väg till johanneezzzzz, vi ska ha filmkväll hos honom, men först åkte vi in till åhlens i t-centralen och köpte desperate housewives till mig, just love it.



andra & första säsongen, 399 kr styck. <3
nu ska vi in på nåt ica & köpa godis. (som vanligt?) haha..

frukost på pizza hut!

haha, vi orkade inte göra någon frukost på "morgonen" (gick upp vid två,) så vi gick till pizza hut i hötorget och åt där istället. sjukt gott, jag tog min beloved pepperoni-lovers as usual. & till förätt grillat vitlöksbröd, mmm.<3
baby och johannes tog varsin öl, jag drack apelsinjuice. INTRESSANT.




johannes posar. & min lilla skrutt till vänster som inte vill vara med. <3





så här snygg var jag inne på toaletten @ the train i torsdags. hah!


Fredag

min älskade Tim och jag hade inga planer för idag, såå vi ringde shining (johannes) & frågade om han ville hitta på något, och det ville han minsann! :DD vi mötte upp honom i slussen, sen tog vi tunnelbanan för att handla "lite" godis till ikväll. slutade i kaos som vanligt, alla går och bara slänger ner vad dom är sugna på. haha!! vi avrundade shoppingen & åt på mc donalds. ;pp






HAHA ;(((( ....... shining.



tim tvingade på shining att ta en sån där barnkundvagn & gå med den genom hela affären, vilket han gjorde också, knäppisen.. haha!!



självklart hamnade inga saker under 100% fett i den här korgen inte. ;// vi skulle ha det till filmerna som vi hade köpt, ena hette "falsk som vatten" och den andre "banana joe"?? haha. dock somnade jag så dom fick kolla vidare själva. ;D

aoow, bra bra kväll! ;*

yup.

hoppsan, dags att damma av bloggen again. haha! har varit hos min älskling hela helgen och totalt glömt bort bloggen. jaja. i torsdags åkte jag till baby direkt efter jobbet, myspys. han bjöd mig på panncakes när jag kom dit, hur söt är han inte? awww .... det var i princip kväll när jag kom så vi gick och la oss och gosade.

jag jobbade inte fredag som jag trodde, utan var istället LEDIG, mmmh ;DD skönt. var ledig hela helgen.

@ Pizza hut!

direkt efter jobbet kom mamma och hämtade mig, vi har precis kommit hem efter att ha setat och myst på pizza hut, vi åt varsin pepperoni-pizza som var hur gott som helst! vi pratade om allt mellan himmel och jord, jag är så glad att jag har min mamma. det var riktigt trevlig personal, dom erbjöd oss filtar medans vi väntade på maten, och det tackade vi inte nej till eftersom det är iskallt ute. brrrr ...

efter det åkte vi hem och städade mitt rum samt städade min garderob, slängde tre hela kassar med kläder. haha! ;(( jaja, hellre nytt än gammalt.






you can never get to many handbags.

åh, jag bara måste ha den här godingen haha! dessutom är den utmärkt att ha i sommar,färgen är otroligt snygg. kostar ca 735;-
ska springa förbi sturegallerian någondag och köpa den.



Jag ska vaccinera mig snart.



en utav dom vanligaste folksjukdomarna idag är livmoderhalscancer, ca 80 % av alla kvinnor drabbas utav cellförändringar(vilket kan leda till cancer). just därför tycker jag personligen att alla tjejer & kvinnor borde vaccinera sig, cancer är inget att rekomendera. det är tre sprutor man tar i överarmen med någon månads mellanrum, för en tjej under 18 år kostar det ca 1500, och för en kvinna över 18 kostar det ca 2-3000. det kanske är mycket pengar för somliga, men hellre kosta på sig ett skydd än en tidig död? jag tycker att det är värt priset, så därför ska jag göra det, har varit med mamma till apoteket och hämtat en massa broschyrer. ska förmodligen vaccinera mig .. öh .. nångång i februari? om inte tidigare.

kan vara bra att tänka på iallafall.


Första dagen på jobbet, nu är jag helt slut.

då var första dagen på jobbet avklarad, jag hade det super bra och trivs verkligen. gruppboendet såg ut, en lång korridor där alla vårdtagare har sina egna lägenheter vilket är en liten etta, om man svänger i korridoren finns ett stort kök, som hade en inredd hemmakänsla(just för de gamlas skull,att dom ska kunna känna det som ett helt hem)
brevid köket fanns ett allrum där det fanns teve,soffa,piano,gungstol, osv. riktigt mysigt, och lena som tog emot mig var jätte rar. visade mig vart jag skulle hämta jobbarkläder(ska ta en bild imorgon och visa er hur snygg jag är) haha. ;dd & vart jag skulle byta om, samt informerade mig om alla patienter så jag skulle veta om deras sjuktillstånd.

dagens miss; spillde gröt i en dams knä ett FLERTAL gånger, anledning = hon ville inte sitta ner vid bordet och äta, utan sprang iväg hela tiden, haha envis jorå. ;///

arbete som jag gjorde idag var i princip, jag & en arbetskamrat hjälptes åt med att få en tant att sitta still på toaletten, men hon skulle upp och springa iväg hela tiden, trots att hon var naken .. haha, vilket kaos. nästan så man fick hålla sig för skratt. jag lagade mat åt dom gamla, tittade med en farbror i hans gamla fotoalbum, haha han är så liten och söt. ser ut som en riktig nalle björn. matade även en rullstolsbunden gumma som inte kan prata, hon har också demens. bäddat en sjukhussäng har jag också gjort, woho, klarade det ensam fast man egentligen ska vara två. efter jobbet åkte jag till sjukhuset med mamma för att ta en massa prover, bla blodtryck som är för högt .. crap. fick en massa mediciner utskrivna, ska även vaccinera mig mot livmoderhalscancer snart vilket jag är riktigt glad över.


Shopping.

inhandlade ett par skit snygga leggings idag när mamma och jag var ute och handlade. Det är tyg upptill sen nederdelen är skinn. 200;-


Praktiska skor till praktiken imorgon.

Fick ett par s.k foppa-tofflor av mamma, dom är skit fula men bekväma. haha, ;// & lätta att göra rent.
jag ska börja praktisera imorgon, på ett gruppboende för psykiskt sjuka gamla människor, ska bli jätte spännande.




Min andra halva, min älskade baby!

1 år och 11 månader idag, jag älskar dig så fruktansvärt mycket hunnie, du anar inte. min kärlek till dig är otroligt svår att beskriva i ord, men en sak är säker och det är att du betyder allt för mig, och jag skulle inte kunna vara utan dig en sekund. du förgyller mitt liv med glädje,kärlek och omtänksamhet. jag kommer alltid att älska dig min underbara timothy! <3














JAG ÄLSKAR DIG!

En underbar morgon.

Det var några dagar sen, har haft så mycket att göra.ska bättra mig i promise. åkte hem från baby i torsdags också, ;(
sen jag kom hem har jag i princip bara umgåtts med mamma, vi har varit ute i en massa affärer, hittade bla en jätte mysig stickad tröja som jag bara måste ha! hah, typiskt mig.

Vi har ätit en massa onyttigheter hela helgen, så nu it is time for a change, haha. till frukost åt jag kiwi med banan och drack smoothie. solen skiner ute och jag känner mig allmänt glad idag, kan bero på att jag och min finaste,käraste,älskade pojkvän firar 1 år och 11 månader idag. alltså två år nästa månad, tiden går så sjukt fort. men gud vad jag älskar honom, min underbaraste.



nu ska jag läsa veckorevyn & annat skvaller.

Jag har blivit galen i filmer.

Sprang inne på Åhlens och letade efter alla säsonger utav skärgårdsdoktorn, hittade hela boxen som innehåller alla tre säsonger, tjuhu inne på megastore. 379;- Gissa om jag blev lycklig? haha. ska också köpa alla desperate housewifes & the O.C serier. Jaja, Nu ska jag mysa ner mig i sängen & kolla tills jag somnar, ;D


Mysig filmkväll!




Vi bjöd hem johannes på lite mys, haha. dvs film & en massa onyttigheter. vi köpte också ett gb-glasspaket för 100 spänn, sjukt dyrt för 20 glassar men men haha!
Låg och kollade på the 40 year virgin, den var så otroligt kul att jag skrattade tills jag fick ont i magen, speciellt den scenen när han ska vaxa sig " i fucking hate you bitch, what are you smiling at?! okey im sorry it´s just your job, OH MY GOD" osvosv. haha! den rekomenderar jag iallafall. Johannes fick sova över på en madrass, jag däckade rätt fort medans han och baby kollade vidare på några andra filmer, en utav dom hette "supercheriffen slår till igen" wtf? haha ....

Filmkväll nu med baby & Johannes!

mysigt, vi har precis kommit hem efter att ha varit i globen & i farsta centrum & handlat lite.
nu ska vi mysa ner oss framför några filmer, bla 40 years old and still virgin, haha. hoppas den är bra.

updaterar senare. pusss.

Middag på Liljeholmen

Nu ska vi rusa till tunnelbanan, vi ska till Liljeholmen och äta middag hos babys syster ellen, mysigt!
först ska vi spana in gallerian dom har där, kanske hittar nåt kul.

well, vi hörs senare. pusss.


Shoppa på 5 minuter i Globen.

haha, jag & baby rusade genom globen och jag köpte ett set underkläder, vi skyndade oss eftersom vi skulle möta upp tims mamma utanför dressman, klockan ett skulle vi vara hemma hos babys morbror som fyllde 60! vilket var jätte trevligt, det bjöds på rostbiff&potatissallad,potatisgratäng m.m, kex&ost, tårta osv. guttgutt, inte alls dåligt en lördagseftermiddag, hah. ;D ..






Grattis Krister! Han är jätte trevlig, haha! :D

På väg hem från Hammarby sjöstad

På morgonen åt vi en jättegod frukost med färskt nybakat bröd & oboy, jag satt och matade deras hund med ost oavbrutet. haha! ;(( sen gjorde vi oss i ordning och började traska hemmåt. Vi gick genom koleraparken som är allmänt känt som en våldtäcktspark om nätterna, annars är det en rätt fin park när det är ljust ute.








@ gullmarsplan.


Haha, "som en del utav er äktenskapsrådgivning menar jag"

Ur filmen "Vuxna människor"





Nyårsafton, 00.00


Självklart hade vi med oss champangen ut, ;DD .. super god var den!


Tänd på det här!!! självklart var jag tvumngen att pröva. fläskig jag ser ut, men de är nog jackan, haha! ;(((var tvungen att sätta på mig ett par mjukisar när vi skulle ut, fick låna babys mammas! haha, hade jag gått i bara strumpbyxor hade jag förfrysit i guess.

efter det här gick jag och åkte pulka. ;DD



sorry folks, men det HÄR var fan i mig det bästa kort jag fick utav alla tjugotusen jag tog på "fyverkerierna" haha, jag fattar inte vad det var för FEL på min kamera ;//... bilderna blev skit suddiga osv, :( dock filmade vi istället, det var så sjukt fint, alla fyverkerier ut över stockholm!  love it, ... 



när det var "slut" och vi hade bränt iväg alla raketer gick vi hem igen till babys mamma, mös ner oss under en stor filt och kollade på den här, HAHA ... den är så sjukt rolig. helt störd! vi låg och asgarvade ute i vardagsrummet, ett tag trodde vi nästan att vi skulle väcka allihopa, klockan var ju trots allt 02;20 när vi kom hem. haha. ;D .. dock festade vi på när vi kom hem igen, inte en lugn stund!


Underbar nyårsafton iallafall, kunde inte haft en bättre sådan. jätte god mat & gott sällskap,<3.

Det nya året, 1 Januari 2010

Vilket drag det var igår, haha! vi gick ju som sagt hem till babys mamma på nyårsmiddag, hans syster & hennes kille var också där. vi åt supergod 3-rättersmiddag, huvudrätten var oxfilé med potatisgratäng m.m sjukt gott!
sen åt vi efterätt chokladpannacotta med grädde & hallon. gissa om vi blev mätta, haha! fick t.o.m ont i magen. ;((

iallafall, senare vid tio i tolv började vi röra oss ner mot vattnet för att kolla på alla fyverkerier, som var jätte fint blabla.  & drack dyr champange, haha. mmysigt hade vi iallafall!

skriver mer senare och lägger upp några bilder, maybe? hah. Är way to trött nu ;(( ...

RSS 2.0