nytt i garderoben.



har beställt hem det här söta nattlinnet, + tillhörande trosor. jag bara älskar den!499;- gick det på.
baby blir nog mer än nöjd. ;D haha!

@ pizza hut med mami & baby

mmm, gud vad mätta vi är. haha, jag,baby och mami har nämligen varit på pizza hut & ätit buffé sjukt gott!
man fick ta hur mycket pizza man ville, sen fick man super god glass till efterrätt.
guu va vi åt, haha. mysigt hade vi iallafall,





min baby! <3



nog den godaste mjukglass jag har ätit, i think.

,,,

Jag har precis rakat av min älskling håret, så nu är han fin igen. hihi! dock är du alltid fin baby!
time for some dinner, sen ska vi hoppa ner i sängen & mysa till filmen. ;)

imorgon ska vi träffa mami och hitta på något!
puss.

Hårinpackning & en efterlängtad pojkvän



När jag gick ner för att möta upp min baby vid station smet jag in på en salong och frågade vad jag skulle göra åt mitt kaos till hår, det är ju så slitet pga att jag bleker. Tjejen tipsade mig om den här och sa att den var de bästa hon någonsin hade prövat på. det är en hårinpackning som bygger upp och reparerar håret.
- ska testa det ikväll om jag hinner. kostade ca 349 ;-

hann också köpa en film "Sommaren med Göran" haha, den är så sjukt rolig. vi har redan sett den på bio men det skadar inte att se den flera gånger. ;DD och åååh vad glad jag var när jag såg baby på stationen. vi åkte raka spåret hem & myste.

Högst upp på listan.


gud vad jag vill ha den här, Louis Vuitton speedy 30. dom är super praktiska, massor med fack osv. + att den är ju så sjukt snygg också. ska nog ta och införskaffa mig en sån tills i sommar. dock är dom sjukt dyra, 3000 - 4000 ;-

Sjuka drömmar.

godmorgon,jag har som vanligt drömt en massa konstiga drömmar hela natten. dom flesta är bara obehagliga men det finns ju vissa som är rätt sjuka på ett positivt sätt. som inatt drömde jag om att jag var i utlandet med mina tjejkompisar och dansade med sånna där "sexiga" outfits som dom har där nere. med paljetter, kedjor osv. helt crazy! haha. dock visade det sig att vi egentligen var på min skola nere på scenen ?? ...

idag kommer min baby hit så jag är så sjuukt glad, vi ska mysa och åter igen mysa! saknar honom massvis. min lilla plutt. jag måste ta mig till affären och köpa nytt balsam för det är slut = KATASTROF. :))

Mys med mami.

idag har jag haft en jätte mysig dag med min söta mami.
vi åkte och åt mat, efter det gick vi i lite butiker. var duktig och inte köpte nånting, måste börja spara pengar till en hemlis. ;D kommer att ske i sommar, hoppas jag verkligen! åh vad jag längtar.

iallafall, så var vi onyttiga idag och gick in på ett bageri haha! mamma bjöd mig på fika. det blev en semla, såå gott!
och eftersom att det är ett bageri så gör dom ju allting där, så det är ju en viss skillnad från dom där torra man köper i affären. ;//

vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. jag älskar verkligen min mami.

stressigt liv i stockholm

Som ni säkert vet är det ju snökaos i stockholm, tågen går knappt och dom som går blir inställda haha alltså ..
jag fick stå där och vänta i över en timme på mitt tåg, LÄNGRE till och med.

Som tur var hittade jag en jätte söt tjej på stationen som skulle med samma tåg som jag, så vi stog där och pratade och svor över tågen, haha! det var trevligt, alltid kul att lära känna nya människor! :))
Iinnan dess hade jag iallafall sprungit som en dåre över hela centralstation för att köpa med mig lunch på tåget. Hur som helst gick iallafall förbi ritazza, dom har jätte goda salladslådor jag köpte en med räkor, mmh! dyra är dom dock, 79 ;- för en sallad.

jag hade uträttat ett ärende i st;eriksplan innan jag skulle ta tunnelbanan vidare, dock blev jag lurad på pengar. känns ju mindre kul, men då vet man att man inte ska handla där något mera. :))

well, jag var iallafall såå glad över att Emilia var med mig på tåget och gjorde mig sällskap!
hann lagom äta upp min sallad sen var jag hemma igen. lika tråkigt som vanligt att åka hem från min baby :(( .. 


Min prins

min alla hjärtans dag present jag fick utav min baby Tim.
två super söta armband och ett urgulligt kort. kunde inte önskat mig bättre, i love you hunnie.




Söndag, mysdag.

jag och baby trotsade stormen och gick till affären och handlade. haha!
eftersom det är söndag så kände vi oss för att vara liite onyttiga så vi köpte med oss B&J glass hem. jag spontan köpte en touch mp3 också, är så sjukt trött på min gamla. den går inte ens att ladda in musik på längre. är så glad att jag har en ny iallafall. vi gick också in på apoteket och gjorde lite ärenden, jag köpte flour-tabletter som min tandläkare tipsade mig om.

.. vi spenderade hela dagen i sängen och kollade på en massa filmer, nya beck blandannat. den är rätt bra faktiskt.





kostade ca 2000 ;- touch display & man kan kolla på film på den, lyssna på musik,radio, m.m .. älskar den!

taxi

kaos, det gick knappt att komma hem från babys mamma. alla tunnelbanor var antingen försenade eller inställda, det var flerahundra personer som stog och väntade på sina tåg. helt sjukt! .. det slutade med att vi tog en taxi hem, vi orkade inte stå och vänta hur länge som helst på tunnelbanan i snö ovädret. det gick iallafall på över 500 spänn, haha! och såå långt var det ju endå inte. men men, så är det.

hur som helst, vi hade det jätte trevligt hemma hos anita & kim. vi åt ju som sagt tacos, sen proppade vi i oss en massa godis tills vi fick ont i magen. haha ;(( ... vi kom dit vid fem och åkte hem ca elva på kvällen, vi kollade även på en film som var sådär. handlade om någon gubbe som hade snott ett tunnelbanetåg och tagit alla passagerare som gisslan. kändes ju passande med tanke på att alla tunnelbanor var försenade. haha ne.


Shoppingen.

Bekväma vårskor. 199 ;-






& foundation, den är verkligen jätte bra! 280 ;-


jag fick även 3 säsonger utav baywatch av baby! han är såå söt min lilla prins! <3

mys i väntan på tacos.

Min hals ser sjukt stor ut?? haha ....




En utav deras supersöta missar, gråtass.


Dom har ormar också, som jag är livrädd för. haha!1 ;b


Bebis.

i hammarby sjöstad.





yups, nu är vi hemma hos babys mamma. vi ska mysa och titta på melodifestivalen, men först ska vi äta en god middag - tacos! mums, vi har precis fått en kopp varm choklad med vispgrädde för att tina upp oss. det är SÅÅ sjukt kallt ute ... haha.

@ globen

jag och baby bestämde oss för att gå lite i globen shopping, där det är såå mysigt. (babys mamma bor fem minuter därifrån och vi skulle dit senare för att titta på melodifestivalen)
vi gick runt i en massa små butiker, jag köpte lite små saker. hittade ett par sköna vår skor bla. :)) hunnie hittade också ett par super fina skor.

självklart kunde vi inte undgå ben&jerry´s glassbar, så min fina baby bjöd mig på super god glass .. mmh! :}




Snökaos i stockholm

herregud alltså, det är så sjuuukt mycket snö här i stockholm att jag inte ens kan ta bussen hem, BUSSEN. haha ... jaja, hoppas mina fina lärare förstår mig, att jag hellre håller mig inne i babys lägenhet än att chansa på en busscrash i den här snöstormen. hmm, haha. visste ni att över 1000 människor fick övernatta i t-centralen inatt? tågen var alla inställda, helt sjukt! och jag som hade tänkt åka igår, som tur är gjorde jag inte det.

anyway,baby är på jobbet så jag sitter här en stund och pussar på min nya mp3 touch, ska visa er strax. den är sååå fin.

morgonrutiner.


Smoothie gjort på blåbär & hallon.
vilket är både nyttigt och sjukt gott. jag dricker flera st per dag,haha .. beroende? hmm.
yeye, idag är det fredag, har precis kommit hem från tandläkaren. ska ju till baby senare idag, vid tre typ, kommer bli sååå mysigt! :} ne nu ska jag hoppa in i duschen, ciao så länge!



Stockholm,

gah, min design är allt annat än klar .. blir tokig på den, den gör inte som jag vill. haha!
det ska inte vara en sån stor vit yta, ser så dumt ut. well well .. jag fixar nog mer imorgon, om jag har tid dvs. ;d

jag ska åka till min babyskrutt imorgon, längtar sååå mycket efter honom, boo. ;(( och vad jag saknar sommaren, att åka ut till babys stuga, gå ner till vattnet och bada,klappa hästarna, grilla och mysa ... åh det ska vi göra i sommar igen hunnie.


Mina nya örhängen jag fick av mamma idag.



super fina, gillar ringar. & jag bara älskar min marc o´polo väska, :}

mmmmmmh.

min dag; jag gick till min mosters jobb och snackade lite skit, (var där igår också och bakade muffins,haha).
sen kom mami och hämtade mig, vi åkte ner på stan en sväng. b.la in till banken och pratade ang mina spårlöst försvunna pengar. dock ersatte dom den summan så nu har jag mina pengar på kontot igen. :))

apropå något helt annat så fick jag en sån otroligt fin allahjärtansdag-present utav min pappa, nämligen vaccinet mot livmoderhalscancer. jag blev såååå otroligt glad, sjukdomen är så hemsk och drabbar många och jag vill inte bli en utav dom. jag har tänkt att jag skulle fixat det, men så gjorde pappi det åt mig. :)) how cute.

dock är det väldigt dyrt, men självklart värt det.



färgade håret också, det blev vitt :o ... as usual, but i like it. ;Dd

Namnsdag idag.

haha, det låter rätt lamt. hur många "firar" det egentligen? endast min familj förmodligen,haha. jag brukar få kort,blommor och andra presenter på min namnsdag. super gulligt utav mina föräldrar, idag fick jag pengar. alltid bra att ha! :)) dock är det absolut inget krav, det ligger väl i deras natur i guess. och det är alltid dom som kommer ihåg det, jag har inte så stor koll faktiskt. haha.


mys på café.

innan jag skulle ta tåget hem från baby igår, så gick vi till ett café på hamngatan och fikade. jag åt en kycklingsallad, super gott! vi satt och gosade allt vad vi kunde innan jag skulle kliva på tåget.
som alltid är det hemskt ledsamt att åka hem ifrån älsklingen, man känner sig alltid halv när man kommer hem och att det är något som fattas. min skrutt. <3

tog en taxi hem från stationen, orkade inte stå i kylan och vänta på någon buss, ;//.



stockholm by summer, så sjukt fint!

alla ♥ - dag!



vilket betyder att man myser extra mycket och tar hand om varandra. dock tar jag alltid bra hand om min älskling, det är viktigt att man respekterar varann och är omtänksam. man ska inte bråka och tjafsa med varann för man lever bara en gång. så tänk på det eftersom man vet aldrig om den man älskar kanske inte finns en dag.

jag och baby hade en jätte mysig dag, först skulle vi åka ut till johannes i värmdö. vi gick på bussen och uppgav att vi skulle gå av vid londonviadukten, (SMART, eftersom det bara är 2 stationer från slussen) haha, så vi gick på och satte oss längst bak så att chauffören inte skulle tänka på oss, vilket han gjorde! vi satt och tänkte hela tiden "hoppas han inte kommer ihåg att vi skulle gå av vid londonviadukten, vi ska ju ända till värmdö!" .. men SJÄLVKLART har gubbet setat och tänkt på oss heeeeela vägen och stannar automatiskt och släpper av oss. hahaha! "tro inte att ni får åka med längre" .. gud vad kul det var, så vi fick gå av och stå och vänta på nästa buss, grejen var att jag hade innan skickat ett sms biljett, som bara gäller inom zon A (inne i stockholm) men för att komma ut till värmdö måste man skicka till zon B, vilket vi inte hade gjort. så vi fick göra om allt. haha .......

det var kul hemma hos johannes också, haha .....  när vi var hemma igen låg vi och åt hjärtan,gosade och kollade på kärleksfilmer .. aww- i love you babi!

@ drottninggatan.

vi sprang på stan och kikade runt i en massa butiker tills dom stängde, åt middag ute, sen tog vi tunnelbanan hem till baby igen, (johannes hängde efter oss,haha!) han fick sova över, stackarn ;D .. vi köpte med oss några filmer och godis hem, och hade en riktigt mysig kväll. och eftersom det är alla hjärtans dag imorgon så har dom smyckat stockholm med en massa hjärtan, inne i PUB-huset hade dom dekorerat med hjärtformade ballonger, hur sött som helst!







efter bion bjöd jag baby på middag.



efter filmen så gick vi och åt på en resturang som jag
inte minns namnet på,men det var jätte mysigt, jag åt pasta & baby åt lasange.
vi satt där väldigt länge och bara pratade och gullade, hihi.
en perfekt två års dag med andra ord, sen gav vi varann en liten present, baby valde ett par byxor som han
velat ha jätte länge, så självklart fick han dom. det jag fick visar jag sen. ;)

senare kom johannes över, vi spelade spel, åt godis och drack alcohol, jag hade mina bacardi breezer, mmmh ;*

Avatar

that´s right, vi gick och såg avatar, den var rätt bra faktiskt, dock inte så där "underbar & FANTASTISK" som alla säger? haha. men den var rätt mysig. och vi hade ju dom bästa platserna också, uppe på balkongen längst fram i mitten. och duktig som jag var lyckades jag tappa hela godispåsen på golvet, hahaha! såå typiskt mig. tur att vi hade popcorn också. tusen tack min sötnos att du bjöd mig.

men gud vad trötta vi var efter att ha setat i 2½ timme, man var ju lite stel när man skulle gå där ifrån, haha.








tunnelbanan.



jag har precis duschat, sminkat mig, och klätt på mig, är helt klar nu så jag ska springa till tunnelbanan. jag ska möta upp baby i t-centralen sen ska vi gå till kungsgatan & kolla på bio. myspys! efter det ska vi äta en mysig middag i gamla stan, aww. vi ska även köpa presenter åt varann, har ingen aning om vad baby vill ha, men han får bestämma själv så. haha. :DD

puss.

design.

som ni ser så ser min bloggdesign helt tacky ut, men jag ska engagera mig mer i det i morgon, om jag hinner dvs, annars så får jag fixa den när jag kommer hem från baby.

min header bild ska tillbaks och sen så ska färgerna ändras osv. jaja ni får se när det är klart ..
natti natti.

Promenad & fika med moster.

eftersom jag var ledig idag så passade jag på att sova ut, vilket var riktigt skönt faktiskt!
jag gjorde en morgon smoothie på blåbär och mango + jordgubbar, och kollade klart på dom sista desperate housewives avsnitten buhu ;'(( nu måste jag vänta tills säsong 6 kommer .. tänk att på två veckor har jag lyckats ta mig igenom fem hela säsonger, haha jaja. är man nörd så är man!

sedan gick jag ut på en mysig promenad i solskenet, gick till min mosters jobb och fikade lite med henne, trevligt!



har fixat naglarna idag, men självklart när jag duschat klart så försvann nagelacket på en nagel så fick göra nytt, ;( hade vanliga svarta jeansleggings, uggs och min underbara peak tröja det känns verkligen att det börjar bli vår. :))

2 underbara år! ♥

baby baby baby baby, jag kan inte säga annat än att jag älskar dig högst på jorden min dyrbara skatt!

och genom att fira detta ska vi gå på bio, sedan äta en mysig middag i gamla stan. låter inte det hur perfekt som helst? aww, vad vi ska mysa! ♥

biografen vi ska till heter rigoletto och ligger längs kungsgatan, vi ska se avatar i 3D. haha, spännande! jag har aldrig tittat på en 3D film, jag trodde att man hade såna där glasögon med rött&blått som man fick i happymealen när man var liten, då skrattade baby bara åt mig. haha!! ;((( well, baby har bokat platser på BALKOGNEN ;DD hur coolt är inte det? ååh vad jag längtar. dock vet jag inte om avatar är bra, men exakt ALLA säger att dom älskar den filmen? så vi får väl se helt enkelt. we give it a try, men jag måste erkänna att det var mest 3D-glasögonen som lockade .. haha! ;dd




40 årig man överkörd utav tunnelbanan.

usch vad hemskt, min baby ringde mig när han satt på tunnelbanan, han skulle byta tåg i t-centralen men tåget stannade inte där eftersom dom hade spärrat av.så han åkte bara förbi, och såg massor utav ambulansmän & väktare, samt liket i en påse.vad som hände var att en man tappade ett föremål och kom inte upp igen, (TROTS att han fick hjälp?? jag förstår inte, om han står på spåret och försöker ta sig upp så är det väl bara utav dom antalet"flera" att dra upp honom,) well .. hemskt tragiskt iallafall.så hemskt för hans familj och föraren som körde tunnelbanan.  hoppas inte flera blir utsatta.

tänk så fort allt kan gå egentligen? ena minuten lever man, den därefter försvinner man och kommer aldrig mer tillbaka? det skrämmer mig faktiskt. man måste ta vara på det man har och värdesätta det till max. jag är glad att min pojkvän inte satt i det tåget som körde över honom iallafall, :((



Just nu ligger jag i ...

.. min säng och myser
till desperate housewives
& dricker smoothie gjort på mango&jordgubbar, mmh ;*


first day in school.

jepp, det var det. jätte kul att träffa mina tjejor igen, vi har alltid så kul ihop! haha. hade bara två lektioner idag, först var jag hos tandregleraren och efter det tog jag bussen till skolan, hade hälsopedagogik och natuskunskap. sen fixade jag lite med papper osv. mami kom och hämtade upp mig från skolan, vi drog ner på stan och gick i en massa affärer,speciellt skoaffärer, haha. hon köpte skor och jag fick ett par leggings av henne, dom är rätt tuffa! ;D

nu ska jag lägga mig i sängen och njuta av min hallon&blåbär-smoothie samt titta på desperate housewives, (gör typ inget annat?haha.)

efter jobbet gick jag ner på stan,

och jag hittade ÄNTLIGEN min älskade adidasjacka, just love it! tog den sista small också, hihi.


den bjuder jag på.



Åh jag bara älskar min nya parfym!

som sagt gick vi i några affärer och jag köpte bla en parfym som luktar hur gott som helst! + silvershampoo & en mascara.




@ heroncity.





vi var ju i heroncity & gick på bio - snabba cash, den var riktigt bra faktiskt! och vi hade riktigt bra platser, i mitten. helt perfect! jag & baby satt och gullade under filmen, myys! <3 efter filmen gick vi i en massa affärer, jag och ellen gick i tjejaffärer medans grabbarna fick gå och handla mat, haha. vi hade bestämt oss för att ha en mysig tacokväll hemma hos älsklingen, det var super mysigt!

lördagsmys framför teven med min älskling!

med glass & en massa vindruvor, imorgon ska vi på snabba cash med ellen & jimmy, vilket kommer bli supermysigt!






gillar verkligen mina nya armband, :}}

vi sprang ner till pizzerian och köpte mat, jag var nyttig & åt pastasallad! ;D


hemma hos baby.

min älskling är världens finaste, jag älskar honom verkligen! awww.





shiningg posar, vi var ju helt slut efter att ha sprungit i stan så vi åkte hem & kollade på eddie izzard & "bananajoe" haha ....... & vräkte i oss en massa godis.men vi hade det mysigt iallafall och skrattade 90% av kvällen. :DDD

åh jag har världens sötaste pojkvän!

ni vet att jag beställde armband för några dagar sen, mmh. det där rosa med guldhjärtat på sa baby att han ville ge mig, så han betalade det och gav det till mig, hur söt är han inte?? åhh.. jag bara älskar honom!

RSS 2.0